Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Volkswagen Passat

 1. AutoRAI 2015: 4, 7, 14 en 20 procent bijtelling in hal 8

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De vernieuwde Toyota Auris, de nieuwe Skoda Superb, de Tesla Model S en de Volkswagen Passat GTE Variant. Voor de zakelijke rijder zijn er meer dan genoeg redenen om op de AutoRai langs hal 8 te lopen.

  Toon 14 foto's
 2. Genève 2015: Car of the Year

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De Auto van het Jaar 2015 is bekend! Het is de Volkswagen Passat die met de begeerde prijs naar huis gaat. De uitslag van de verkiezing is zojuist bekend gemaakt in Genève.

  Toon 13 foto's
 3. Parijs 2014: Volkswagen Passat GTE & XL Sport

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Volkswagen presenteert twee primeurs op de autosalon van Parijs: de serieuze nieuwe Passat en de leuke conceptcar XL1 Sport.

  Toon 14 foto's
 4. Volkswagen Passat 2015

  Fotoreportage

  De nieuwe Volkswagen Passat heeft een vanafprijs van 30.190 euro. Dat prijskaartje hangt aan de uitvoering die 1.4 TSI Trendline heet.

  Toon 34 foto's
  Tags: volkswagen passat
 5. Mazda 6 2.0 TS en Volkswagen Passat 1.4 TSI Comfortline

  Turbo(loos)

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  Ondanks de explosieve groei van het aantal geblazen turbomotoren de laatste jaren ziet Mazda geen heil in 'downsizing'. De Mazda 6 moet het doen met minder geavanceerde techniek, al is bij de recente facelift de oude, indirect ingespoten tweeliter motor vervangen door een direct ingespoten exemplaar. Meer vermogen en minder uitstoot van CO2 is het gevolg, maar hoe doet zo’n traditionele motor het in vergelijking met de vermaarde 1.4 TSI uit de Volkswagen Passat?

  Toon 17 foto's
  Tags: mazda 6 volkswagen passat