Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Mercedes-Benz B-Klasse

 1. Elektrische occasions

  Autonieuws 25 april 2023

  Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je graag over wilt stappen van een brandstofauto naar een elektrische auto. Misschien maak je je zorgen om het klimaat en de impact die de CO2-uitstoot van je wagen heeft op het milieu. Want ondanks dat we maar een klein landje zijn met een beperkt aantal auto’s in vergelijking met het wereldtotaal, begint een beter milieu bij jezelf, zoals een oude reclameslogan vroeger al verkondigde.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 mercedes-benz b-klasse mitsubishi i-miev nissan leaf peugeot 2008 renault zoe volkswagen crossgolf golf variant golf cabriolet golf plus golf sportsvan golf
 2. Gebruikte elektrische auto

  Autonieuws 7 maart 2023

  Nu we de komende decennia de overstap maken op elektrisch vervoer, zal tegen die tijd een nieuwe auto met accu betaalbaarder zijn. Dat is vandaag de dag nog een behoorlijke uitdaging. Op enkele goedkopere prijsvechters na zijn alle nieuwe, redelijk ruime elektrische auto’s pas mee naar huis te nemen als je minimaal 40.000 euro achterlaat bij de dealer. Wil je echt luxe rijden moet je het reservevakje van je portemonnee ook openritsen en de inhoud aanspreken.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 hyundai kona mercedes-benz b-klasse nissan leaf renault zoe tesla volkswagen golf
 3. Mercedes-Benz A en B-Klasse aan de stekker

  A 250 e en B 250 e zijn krachtige plug-in hybrides

  Autonieuws 19 augustus 2019

  Mercedes-Benz gaat verder met het elektrificeren van zijn assortiment. Het merk is nu aanbeland bij de A en B-Klasse.

  Lees meer
 4. Vanafprijzen Mercedes-Benz B-Klasse bekend

  Instappen kan voor 36.357 euro

  Autonieuws 8 december 2018

  Mercedes-Benz zet de nieuwe generatie B-Klasse in februari bij de dealers. Het merk maakt nu alvast de vanafprijzen bekend van de vier beschikbare motorversies.

  Lees meer
 5. Echte primeur op de Autosalon van Parijs: Mercedes-Benz B-Klasse

  Ruimer en sportiever

  Autonieuws 2 oktober 2018

  De Autosalon van Parijs is geopend! First thing this morning: de nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse. Als een van de weinige primeurs op de autosalon is deze tot het laatst geheim gebleven.

  Lees meer
 6. Nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse primeur op Autosalon van Parijs

  Onthulling volgende week op autoshow

  Autonieuws 24 september 2018

  Mercedes-Benz heeft een indrukwekkende line-up volgende week op de autoshow van Parijs. Naast de wereldpremière van de nieuwe GLE en de kersverse EQC presenteert het merk in lichtstad de nieuwe B-Klasse.

  Lees meer
 7. Nieuwe instapmotoren voor Mercedes-Benz B-Klasse

  Autonieuws 4 augustus 2015

  Mercedes-Benz vult het assortiment van de onlangs vernieuwde B-Klasse aan met twee nieuwe motorversies: de B 160 en B 180 d BlueEfficiency Edition.

  Lees meer
 8. Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive vanaf 39.495 euro

  Autonieuws 4 november 2014

  Mercedes-Benz heeft de prijs van de B-Klasse Electric Drive vastgesteld op 39.495 euro. Dat betekent een bijtelling van 55 euro per maand.

  Lees meer
 9. Mercedes-AMG GT wil de beste zijn

  Autonieuws 1 oktober 2014

  De nieuwe Mercedes-AMG GT wil de mooiste en beste in zijn segment en eigenlijk van alle sportauto’s zijn. Aan de vooravond van de autosalon van Parijs kunnen we alvast proeven aan het nieuwe model en andere Mercedes-nieuwtjes.

  Lees meer
 10. Mercedes B-Klasse facelift markeert komst Electric Drive

  Autonieuws 12 september 2014

  De facelift van de Mercedes-Benz B-Klasse markeert ook de introductie van de Electric Drive. Het interieuraanbod is helemaal herzien.

  Lees meer