Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Mitsubishi i-MiEV

 1. Goedkope elektrische auto’s

  Autonieuws 3 mei 2023

  Als je op zoek gaat naar een nieuwe elektrische auto die ook nog eens goedkoop moet zijn, dan valt het op dat er onder de 40.000 euro niet veel te krijgen is

  Lees meer
  Tags: citroën c-zero ford focus kia soul mitsubishi i-miev nissan leaf peugeot ion renault zoe
 2. Elektrische occasions

  Autonieuws 25 april 2023

  Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je graag over wilt stappen van een brandstofauto naar een elektrische auto. Misschien maak je je zorgen om het klimaat en de impact die de CO2-uitstoot van je wagen heeft op het milieu. Want ondanks dat we maar een klein landje zijn met een beperkt aantal auto’s in vergelijking met het wereldtotaal, begint een beter milieu bij jezelf, zoals een oude reclameslogan vroeger al verkondigde.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 mercedes-benz b-klasse mitsubishi i-miev nissan leaf peugeot 2008 renault zoe volkswagen crossgolf golf variant golf cabriolet golf plus golf sportsvan golf
 3. Mitsubishi i-MiEV weer in prijs verlaagd

  Autonieuws 4 juli 2014

  Mitsubishi heeft de i-MiEV opnieuw in prijs verlaagd. Dit keer met maar liefst 8.500 euro, tot 19.990 euro.

  Lees meer
 4. Mitsubishi verlaagt prijs i-MiEV

  Autonieuws 25 mei 2012

  Het kon natuurlijk niet uitblijven. Nadat Citroën en Peugeot de prijzen van hun elektrische stadsauto’s al fors verlaagden volgt nu ook Mitsubishi.

  Lees meer
 5. Mitsubishi i-MiEV geslaagd voor crashtest

  Autonieuws 17 januari 2011

  De ANWB heeft in samenwerking met Europese zusterclubs een Mitsubishi i-MiEV tegen de muur gezet. De eerste massageproduceerde elektrische auto in Europa doorstaat de crashtest met glans.

  Lees meer
 6. Amerikaanse Mitsubishi i-MiEV: breder en langer

  Autonieuws 9 november 2010

  Mitsubishi heeft de Amerikaanse versie van de i-MiEV onthuld. Het elektrische autootje is ruim 28 centimeter langer en 11 centimeter breder in de Verenigde Staten.

  Lees meer
  Tags: mitsubishi i-miev imiev versie
 7. Bredere Mitsubishi i-MiEV voor Amerika

  Autonieuws 1 november 2010

  De Verenigde Staten krijgen een bredere versie van de elektrisch aangedreven Mitsubishi i-MiEV. De Japanners hopen dat de auto zo beter aansluit bij de Amerikaanse smaak.

  Lees meer
  Tags: mitsubishi i-miev breder imiev vs
 8. Goedkoopste EV: Mitsubishi i-MiEV

  Autonieuws 13 september 2010

  Mitsubishi brengt haar elektrische auto i-MiEV goedkoper op de markt dan de drielingbroertjes Peugeot iOn en Citroën C-Zero. Met 32.830 euro inclusief btw wordt de Mitsubishi i-MiEV het goedkoopste EV dat straks verkrijgbaar is.

  Lees meer
 9. Meer informatie Mitsubishi PX-MiEV

  Autonieuws 21 oktober 2009

  Mitsubishi toont op de autoshow van Tokio de PX-MiEV en geeft daarom meer informatie en foto's vrij van de conceptauto. Deze plug-in hybride geeft alvast een hint naar het uiterlijk en de techniek van de volgende generatie Outlander.

  Lees meer
 10. Mitsubishi Concept PX-MiEV: plug-in cross-over

  Autonieuws 1 oktober 2009

  De elektrische auto van Mitsubishi ('Mitsubishi innovative Electric Vehicle' of kortweg MiEV) komt in twee nieuwe gedaanten naar de Tokyo Motor Show. De i-MiEV Cargo Concept is een verlengde i-MiEV, te gebruiken als bestelwagentje. De Mitsubishi Concept PX-MiEV is een plug-in hybride cross-over.

  Lees meer