Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Daihatsu Materia

 1. Daihatsu stopt met Materia en Copen

  Autonieuws 15 juli 2010

  De twee leukste Daihatsu’s verdwijnen. Daihatsu stopt deze zomer met de productie van de Copen en Materia. Beide modellen zijn de komende maanden nog beperkt leverbaar in Nederland.

  Lees meer
  Tags: daihatsu copen materia productie
 2. Daihatsu Materia in de uitverkoop

  Autonieuws 22 oktober 2008

  Daihatsu geeft de komende tijd een flinke korting op de Materia. Het wil niet echt vlotten met de verkoop van de excentrieke Japanner, dus krijg je de komende tijd tot wel zestien procent reductie op de nieuwprijs.

  Lees meer
  Tags: daihatsu materia korting
 3. OpMaat Award voor Daihatsu Materia

  Autonieuws 31 december 2007

  De Daihatsu Materia heeft dit jaar de OpMaat Award gewonnen. Het magazine van platform Uniform voor mensen met boven- of ondergemiddelde maten reikt ieder jaar deze prijs uit aan de autofabrikant die er het meest in slaagt een ‘ruimte-intelligent ontwerp’ neer te zetten.

  Lees meer
  Tags: daihatsu materia opmaat
 4. Jubileummodellen van Daihatsu

  Autonieuws 26 oktober 2007

  Daihatsu bestaat dit jaar een eeuw en viert dat met speciale acties. De Daihatsu-dealer rekent dit najaar bijvoorbeeld geen kosten voor het rijklaar maken van een nieuwe Daihatsu. Daarnaast zijn er verschillende 100th Anniversary modellen met veel extra’s voor weinig geld.

  Lees meer
  Tags: daihatsu copen cuore materia terios
 5. Daihatsu’s nieuwe MPV is productierijp

  Autonieuws 13 september 2006

  Daihatsu laat op de Salon van Parijs zien wat er allemaal mogelijk is met compacte, zuinige auto’s. Paradepaardjes van het Japanse merk zijn het nieuwe model Materia en de concept car D-Compact X-Over.

  Lees meer
  Tags: daihatsu materia d-compact parijs wagon x-over