31 Audi autotests en reviews gevonden

 1. Audi Q2: met stropdas naar het Oktoberfest

  Test Audi Q2 1.4 TFSI CoD S Tronic Pro Line S

  Autotest 28 februari 2017 Tekst:

  De Q2 is de vrolijkste Audi in tijden. Kijk alleen al naar de kleur van de testauto, Arablauw. Dit is niet zomaar een kleur, maar een statement. Audi durft weer! Maar vergis je niet, achter dat felblauwe jasje gaat een serieuze auto schuil.

  Lees meer
  Tags: audi q2
 2. Audi A5: denksporter

  Review Audi A5 Coupé 2.0 TFSI Quattro Pro Line S

  Autotest 12 februari 2017 Tekst:

  De Audi A5 Coupé heeft het in zijn oervorm bijna 10 jaar volgehouden. Nu is 'ie helemaal nieuw. De geteste A5 is 40 pk sterker en 50 kg lichter dan zijn voorganger. Duidelijk naar de sportschool geweest, dus. Welke uitwerking dat heeft op zijn prestaties?

  Lees meer
  Tags: audi a5
 3. (Advertorial)
 4. Audi Q7 e-tron: grote filantroop

  Review Audi Q7 3.0 TDI e-tron Quattro

  Autotest 11 november 2016 Tekst:

  De hybride SUV is inmiddels een vrij gangbaar concept, maar Audi doet het een beetje anders. Uniek is namelijk de keuze voor een dieselmotor bij de Q7 e-tron, waar de concurrenten benzine-hybrides aanbieden.

  Lees meer
  Tags: audi q7 15 procent bijtelling hybride
 5. Audi TTS Roadster: inwendige revolutie

  Review Audi TTS Roadster 2.0 TFSI quattro S tronic Pro Line Plus

  Autotest 3 april 2016 Tekst:

  Het ontwerp van de de Audi TT mag al 20 jaar herkenbaar zijn, de techniek is volledig nieuw. Gewoon omdat het kan test ik de (voorlopig) snelste uitvoering met open dak: de TTS Roadster.

  Lees meer
  Tags: audi tts roadster
 6. Audi A4: je weet dat het goed zit

  Review Audi A4 Limousine 2.0 TDI S Tronic 7 Pro Line S

  Autotest 25 februari 2016 Tekst:

  Tijd voor een spelletje: waaraan herken je de nieuwe Audi A4? Het antwoord vind je verderop in deze test, maar is het van belang? De A4 is een tijdloze auto, waarvan het ontwerp steeds een beetje evolueert. Onderhuids is de vijfde generatie grotendeels vernieuwd, dus er valt genoeg te ontdekken.

  Lees meer
  Tags: audi a4 21 procent bijtelling
 7. Audi Q7: geslaagde afslankkuur

  Review Audi Q7 3.0 TDI 272 pk quattro Pro Line S

  Autotest 30 oktober 2015 Tekst:

  De vorige Audi Q7 heeft het ruim 9 jaar volgehouden. Nu komt het merk uit Ingolstadt met een opvolger van zijn veelbesproken mastodont. Die is wat uiterlijk betreft meer een cross-over (en minder SUV) geworden, waardoor ‘ie meer mensen zal aanspreken.

  Lees meer
  Tags: audi q7
 8. Audi A3 e-tron: wel de lusten, niet de lasten

  Review Audi A3 Sportback Ambition Pro Line Plus 1.4 TFSI e-tron S tronic

  Autotest 12 mei 2015 Tekst:

  Een Audi A3 Sportback met dik 200 pk en 7 procent bijtelling, welke zakelijke rijder wil dat nou niet? De A3 e-tron is op papier al een schot in de roos. De combinatie van een brandstof- en elektromotor zorgt voor een laag verbruik en weinig uitstoot, zonder dat dit ten koste van het rijplezier gaat.

  Lees meer
  Tags: audi a3 7 procent bijtelling hybride lease
 9. Audi S1: driftkikkertje

  Review Audi S1 Sportback 2.0 TFSI Quattro

  Autotest 29 augustus 2014 Tekst:

  De grote Q7 en de kleine A1 waren de laatste modellen van Audi die wachtten op een S of RS-uitvoering. Voor die laatste is het nu zover: de S1 is een compact bommetje met 231 pk en Quattro vierwielaandrijving.

  Lees meer
  Tags: audi s1 sportback
 10. Audi S8: extra traktatie

  Review Audi S8 4.0 TFSI Quattro Pro Line +

  Autotest 18 juli 2014 Tekst:

  Audi kwam in 1996 als eerste van de Duitse luxemerken met een in serie geproduceerde sportieve topsedan: de S8. Het bijzondere aan de S8 was dat hij – naast een potente achtcilinder – ook onderhuids veel aanpassingen had aan onderstel en besturing. Dat geldt onverminderd voor de onlangs gefacelifte Audi S8

  Lees meer
  Tags: audi s8
 11. Audi A3 Cabriolet: mooi opgedroogd

  Review Audi A3 Cabriolet 1.8 TFSI S Tronic 7

  Autotest 11 mei 2014 Tekst:

  Om de angel er maar meteen uit te trekken: de vorige A3 Cabriolet was niet bepaald Audi’s mooiste kindje. De verwantschap met de Volkswagen Golf Cabriolet lag er wel erg dik bovenop, een echt sierlijke lijn ontbrak. Dat de overige kwaliteiten daardoor onvoldoende kans kregen zich te ontplooien is jammer, maar zo gaat dat soms. Inmiddels leven we jaren later. De A3 Cabriolet is mooi opgedroogd en heeft nu een sierlijk kontje en een slanke lijn. Ja, met Audi’s jongste dochter wil ik wel op date.

  Lees meer
  Tags: audi a3 cabriolet