Mijn Autokopen.nl

11 Honda autotests en reviews gevonden

 1. Honda CR-V: diplomatenpaspoort

  Review Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo AWD CVT Executive

  Autotest 30 maart 2022 Tekst: Bob Kroese

  De Honda CR-V is een van de bestverkochte auto’s ter wereld. Van de CR-V worden meer exemplaren verkocht dan van de Volkswagen Polo of Ford Focus, om maar eens wat grote namen te noemen. In deze test probeer ik de Europese belangen te behartigen.

  Lees meer
  Tags: honda cr-v
 2. Honda Civic: een meter vooruitgang

  Review Honda Civic 1.5 i-VTEC Prestige Auto

  Autotest 30 mei 2017 Tekst: Bob Kroese

  De nieuwe Honda Civic is een jubilaris. Het is de tiende generatie van een model dat in de jaren ’70 voor het eerst werd uitgebracht. Er is sindsdien veel gebeurd, de Civic heeft vele gedaantes, aandrijvingen en designs gehad. Maar één ding stond altijd centraal: rijdynamiek. Blijft Honda trouw aan die basiswaarde, nu de Civic groter is dan ooit?

  Lees meer
  Tags: honda civic
 3. Honda HR-V: terug van weggeweest

  Review Honda HR-V 1.5 Executive CVT

  Autotest 14 januari 2016 Tekst: Gregory Weller

  Na 9 jaar keert Honda terug in het compacte cross-over segment met de gloednieuwe HR-V. Een belangrijk model in een klasse die nog steeds flink groeit. Honda belooft een veelzijdige auto te hebben gemaakt, door de combinatie van veel binnenruimte, een modern design en een hoge instap.

  Lees meer
  Tags: honda hr-v
 4. Honda Jazz: de klank van ruimte

  Review Honda Jazz 1.3 Elegance CVT

  Autotest 23 december 2015 Tekst: Gregory Weller

  Honda komt met een compleet nieuwe Jazz op de markt. De muzikale noot in Honda’s gamma is al jaren koploper in de betrouwbaarheidslijsten, betere (gratis) publiciteit kan een automerk zich niet wensen.

  Lees meer
  Tags: honda jazz
 5. Honda Civic Tourer: op de gewaagde tour

  Review Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC Lifestyle

  Autotest 17 mei 2014 Tekst: Gregory Weller

  Na dertien jaar afwezigheid staat er weer een stationcar van de Honda Civic. De nieuwe Honda Civic Tourer moet in de zakelijke race van het C-segment om de laagste bijtelling en het grootste bagagevolume zijn mannetje staan. Aan die eerste wens kan hij op papier niet voldoen, maar maakt de nieuwe Tourer op andere vlakken wel de verwachtingen waar?

  Lees meer
 6. Dubbeltest: Honda CR-V en Kia Sorento

  Terrein winnen

  Autotest 2 april 2013 Tekst: Gregory Weller

  Hoewel compacte SUV’s steeds populairder worden ten koste van de middelgrote modellen, heeft dat Honda en Kia er niet van weerhouden om de CR-V en Sorento flink te vernieuwen. Honda kwam vorig jaar met een compleet nieuwe CR-V en Kia voerde een grondige facelift door bij de Sorento. Twee stoere ‘off-roaders’ die in dezelfde klasse opereren.

  Lees meer
  Tags: honda cr-v kia sorento dubbeltest
 7. Honda Insight 1.3i Executive

  What’s new Insight?

  Autotest 20 juli 2012 Tekst: Jan Westerhof

  Om een meer verfijnd product aan te kunnen bieden heeft de Honda Insight met name onderhuids aangepakt, van buiten valt alleen het frisse snoetje op. Een flinke voorspoiler, een nieuwe grille en koplampunits met een blauwe inleg maken de update zichtbaar.

  Lees meer
  Tags: honda insight
 8. Honda CR-V 2.2 i-DTEC Elegance

  Om te stelen?

  Autotest 12 juli 2012 Tekst: David Joost Kamermans

  Wie denkt dat de Volkswagen Golf en BMW 3 Serie het meest geliefd zijn onder het dievengilde, heeft het mis. In 2011 was de Honda CR-V relatief gezien de meest gestolen auto van Nederland. Maar liefst 1 op de 100 eigenaren trof een lege oprit of parkeerplaats aan. De huidige CR-V gaat alweer sinds 2007 mee en begin 2013 komt z’n opvolger.

  Lees meer
  Tags: honda cr-v
 9. Honda Civic 2.2 i-DTEC Executive

  Weer belangrijk worden

  Autotest 16 april 2012 Tekst: Anton van der Wulp

  De Honda Civic kent een bewogen levenscyclus. Vanaf eind jaren tachtig tot aan de millenniumwisseling was de sportief rijdende hatchback erg succesvol in Nederland, maar met de zevende generatie ging het mis. Daarom moest diens opvolger anders zijn en dat hebben we geweten: de futuristische Civic werd in 2006 met gemengde gevoelens ontvangen. Nu is er de nieuwe Civic.

  Lees meer
 10. Honda Jazz Hybrid 1.4 CVT Exclusive

  Als muziek in de oren

  Autotest 17 mei 2011 Tekst: David Joost Kamermans

  Het toverwoord ‘Hybrid’ gaat gepaard met een BPM- en wegenbelastingvrije status of 14% bijtelling. Met standaard CVT-automaat is de hybride zo’n 2.000 euro goedkoper dan de gewone 1.4 CVT, terwijl het verbruik lager moet zijn. De combinatie van de 1.3 en elektromotor is even krachtig als de 1.4. Dat klinkt allemaal mooi, maar slaat Honda met de Jazz Hybrid wel de juiste toon aan?

  Lees meer
  Tags: honda jazz hybrid honda jazz