Mijn Autokopen.nl

52 Mercedes-Benz autotests en reviews gevonden

 1. Mercedes-Benz A 250: GTI in schaapskleren

  Review Mercedes-Benz A-Klasse A 250 7G-DCT

  Autotest 18 januari 2019 Tekst: Elco van der Meer

  De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse maakte tijdens de persintroductie in Kroatië veel indruk. Het is een compacte auto die je het gevoel van een echte, grote Benz geeft. Om dicht op het nieuws te blijven reed ik daar met de gloednieuwe 1,3-liter turbomotor met 163 pk. Een aangenaam motorblok, maar een échte Mercedes kan veel meer vermogen aan. Daarom rijd ik in Nederland een A 250 met 224 pk, die mij op andere vlakken verrast.

  Lees meer
 2. Vernieuwde Mercedes-Benz C-Klasse: de façade

  Review Mercedes-Benz C 200 EQ Boost AMG Line

  Autotest 26 juni 2018 Tekst: Bob Kroese

  Zelden was een tussentijdse vernieuwing zo bedriegend als die van de C-Klasse. Aan de buitenkant moet je de veranderingen met een vergrootglas zoeken, maar onderhuids heeft Mercedes-Benz de bezem erdoorheen gehaald. Was dat nodig? Het is maar hoe je het bekijkt. De C-Klasse was al een erg goede auto, maar om voorop te blijven lopen moet je stappen zetten. In de heuvels van het Moezelgebied bekijk ik hoe groot die stappen zijn.

  Lees meer
 3. Mercedes-Benz CLS Coupé: mooier zonder offers

  Review Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d 4Matic

  Autotest 5 juni 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Het voelt als de dag van gisteren dat Mercedes-Benz de wereld verraste met de CLS. De auto werd in de markt gezet als een vierdeurs coupé en een nieuw marktsegment was geboren. Inmiddels zijn dergelijke auto’s er in alle soorten en maten, diverse merken hebben het concept goed afgekeken. En Mercedes-Benz? Die is als pionier toe aan de derde generatie. Deze rijtest moet uitwijzen hoe houdbaar het CLS-recept is. Is hij nog steeds de moeite waard?

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz cls
 4. Mercedes-Benz A-Klasse: presteren naar de naam

  Review Mercedes-Benz A 200 7G-DCT AMG Line

  Autotest 4 mei 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Grappen over de Mercedes-Benz A-Klasse durven we allang niet meer te maken door het succes van het vorige model. Amper 6 jaar na de introductie van die A-Klasse vliegt Autokopen.nl naar Kroatië om te rijden met de allernieuwste Baby Benz. De verwachtingen zijn, opnieuw, hooggespannen.

  Lees meer
 5. Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet: leuker in de winter

  Review Mercedes-Benz E 200 Cabriolet

  Autotest 28 december 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Bij temperaturen beneden het vriespunt de kap laten zakken en vanuit een open auto genieten van de frisse winterlucht. Geloof mij, veel beter wordt het niet. Vandaar dat ik nog in het najaar de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet test. Zoveel moois laat je nu eenmaal niet tot de lente wachten.

  Lees meer
 6. Mercedes-Benz S-Klasse: op eenzame hoogte

  Review Mercedes-Benz S 400 d Lang 4Matic

  Autotest 30 november 2017 Tekst: Elco van der Meer

  De Mercedes-Benz S-Klasse is zo’n auto die je eigenlijk niet hoeft te testen, maar we zijn toch nieuwsgierig naar de facelift. Wij hebben de verlengde S-klasse met nieuwe 400d-motor getest. Zou het nog steeds een van de beste auto's ter wereld zijn?

  Lees meer
 7. Mercedes-Benz E-Klasse Coupé: een voor de dromers

  Review Mercedes-Benz E 200 Coupé

  Autotest 5 juni 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Je hebt mensen die zich laten leiden door ratio en mensen die hun dromen achtervolgen. Voor de eerste groep heeft Mercedes-Benz de E-Klasse Sedan en Estate, voor de tweede groep zijn er nu de Coupé en Cabrio. Dreamcars, zoals het merk ze noemt...

  Lees meer
 8. Mercedes-Benz GLA: goed werk, niet veel

  Review Mercedes-Benz GLA 200 7G-DCT

  Autotest 11 april 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Mercedes-Benz heeft de GLA subtiel gefacelift, waardoor het SUV-broertje van de A-Klasse er weer even tegenaan kan. De vernieuwde auto wordt gepresenteerd bij het Formule 1-circuit van Hongarije, de Hungaroring. Dat klinkt misschien vreemd, maar wanneer je weet dat er zich binnen het circuit een offroad-gedeelte bevindt valt alles op zijn plaats. Ik kan de GLA dus uitgebreid aan de tand voelen, de bevindingen lees je hier.

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz gla
 9. Mercedes-Benz GLC Coupé: afgetrainde tweelingbroer

  Autotest 2 december 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Wil je als automerk een SUV positioneren als dynamische auto, dan moet je die claim staven met een minstens zo dynamisch uiterlijk. Een coupé-achtige daklijn is daarvoor de heilige graal, getuige de diverse afgetrainde SUV’s die we de laatste jaren om de oren krijgen.

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz glc
 10. Mercedes-Benz C-Klasse Coupé: uitgegroeid tot een ster

  Review Mercedes-Benz C 180 Coupé 7G-TRONIC

  Autotest 9 september 2016 Tekst: David Joost Kamermans

  Tussen alle cross-overs blijft Mercedes-Benz gelukkig ook trouw aan de klassieke tweedeurs coupé. De grote S-Klasse Coupé heeft er nu een jong broertje bij in de vorm van de nieuwe C-Klasse Coupé. Een auto die je voor z’n looks koopt, wanneer vorm boven functie mag gaan.

  Lees meer