Mijn Autokopen.nl

22 Nissan autotests en reviews gevonden

 1. Nissan Leaf 40 kWh: nu met rijplezier

  Review Nissan Leaf 40 kWh Tekna

  Autotest 31 mei 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Waar de eerste generatie Nissan Leaf nog echt pionierde op het gebied van elektrisch rijden, komt zijn opvolger terecht in een druk speelveld. De concurrentie is niet mals en Nissan moet behoorlijk aan de bak om de voortrekkersrol te behouden. De nieuwe Leaf heeft dan ook meer te bieden dan alleen een strakker jasje...

  Lees meer
  Tags: nissan leaf
 2. Nissan X-Trail: derde van de wereld

  Autotest 11 januari 2018 Tekst: Elco van der Meer

  De Nissan X-Trail is een bijzonderdere auto dan je op het eerste gezicht zou denken. Waar jij wellicht een uit de kluiten gewassen Qashqai ziet, ziet de rest van onze planeet er een van zijn favoriete auto’s in. Ja, de Nissan X-Trail is inderdaad de op twee na populairste auto… ter wereld! Waarom wil de wereld toch zo graag een X-Trail? Ik ga op zoek naar de magie van deze Nissan.

  Lees meer
  Tags: nissan x-trail
 3. Nissan Qashqai: want cijfers liegen niet

  Review Nissan Qashqai DIG-T 115 Tekna+

  Autotest 23 november 2017 Tekst: Elco van der Meer

  De Nissan Qashqai was een van de eerste cross-overs op de markt en bleek al snel een schot in de roos. Niet alleen de eerste generatie vond gretig aftrek, ook de tweede generatie uit 2013 heeft aan interesse geen gebrek. Alleen al dit jaar zijn er in Nederland ruim 6.000 van verkocht. We zijn benieuwd, wat is nu de magie van de Qashqai? De recente facelift is een goede reden om de populaire cross-over opnieuw aan een test te onderwerpen.

  Lees meer
  Tags: nissan qashqai
 4. Nissan Micra: deze is voor jullie, Europa

  Review Nissan Micra IG-T 90 Tekna

  Autotest 11 januari 2017 Tekst: Bob Kroese

  Vergeet alles wat je weet over de Nissan Micra. Lief en schattig? De nieuwe heeft een scherp design. Klein? De Micra is 17 centimeter langer geworden. Japans? Nissan ontwikkelde en bouwt het nieuwe model in Europa. Sterker nog, de auto wordt niet eens in Japan verkocht. In het prachtige Kroatië rijden we de eerste kilometers met de nieuwe Micra.

  Lees meer
  Tags: nissan micra
 5. Nissan Navara: bakbeest

  Review Nissan Navara King Cab 2.3 dCi Tekna

  Autotest 17 augustus 2016 Tekst: Niels van der Weiden

  Pick-up trucks een Amerikaans fenomeen? Welnee, ook hier in Nederland houden we er wel van maar dan wel een maatje kleiner dan in de V.S. Nissan doet al jaren goede zaken met de Navara en die is nu in het nieuw gestoken. Ik test de pick-up in zijn meest luxueuze uitvoering.

  Lees meer
  Tags: nissan navara bedrijfswagen
 6. Nissan Leaf: veel (te) vieren

  Review Nissan Leaf 30kWh Tekna

  Autotest 15 april 2016 Tekst: Elco van der Meer

  De digitale brievenbus klappert, er valt een persbericht op de mat. De Nissan Leaf is 5 jaar op de markt en dat wordt uitbundig gevierd. En geef Nissan eens ongelijk, want er rijden bijna 2.500 Leafs rond in ons land. Hoog tijd om dit groenste blaadje opnieuw op z’n kunnen te beoordelen.

  Lees meer
 7. Nissan Pulsar: herintreder

  Review Nissan Pulsar 1.2 DIG-T Tekna

  Autotest 2 december 2014 Tekst: Jan Westerhof

  De Nissan Sunny en Nissan Almera, wie kent ze nog? Jarenlang twee vertrouwde auto’s in Nederland, maar de succesvolle Qashqai maakte een einde aan de klassieke C-segment-auto van Nissan. Met de nieuwe Pulsar wordt Nissan herintreder in deze ‘Golf-klasse’.

  Lees meer
 8. Nissan X-Trail: de Qashqai voorbij

  Review Nissan X-Trail 1.6 dCi All-Mode Tekna

  Autotest 7 november 2014 Tekst: Jan Westerhof

  De nieuwe Nissan X-Trail schreeuwt aan alle kanten ‘Qashqai’. Nissans nieuwe terreinwagen lijkt niet alleen op het grote succesnummer, deze X-Trail neemt simpelweg de positie van de Qashqai+2 over.

  Lees meer
  Tags: nissan x-trail
 9. Nissan Juke: radicaliseringsslag

  Review Nissan Juke 1.2 DIG-T Tekna

  Autotest 1 oktober 2014 Tekst: Elco van der Meer

  Als schepper van een nieuw segment wist de excentrieke Nissan Juke een plekje op menig oprit te veroveren. Inmiddels schrijven we ruim 3 jaar later. Drie woelige jaren, waarin de kleine cross-over immens populair geworden is.

  Lees meer
  Tags: nissan juke
 10. Nissan Qashqai: het vervolg

  Review Nissan Qashqai DIG-T 115 Connect Edition

  Autotest 7 april 2014 Tekst: Bob Kroese

  Hoe geef je de succesvolle Nissan Qashqai een waardig vervolg? Het merk verbaasde in 2006 vriend en vijand door met de Qashqai als opvolger van de slaapverwekkende Almera te komen. Nu is het tijd voor de tweede generatie: zuiniger, schoner, ruimer - de bekende verbeteringen. Maar niet meer zo verfrissend als de eerste Qashqai. Is dat erg?

  Lees meer