Mijn Autokopen.nl

6 Infiniti autotests en reviews gevonden

 1. Infiniti Q60: onbekend, niet onbemind

  Review Infiniti Q60 2.0t Premium Tech

  Autotest 27 juni 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Niet vaak geef ik in de titel en inleiding het belangrijkste al weg, in het geval van de Infiniti Q60 is daar geen ontkomen aan. Het gezegde ‘onbekend maakt onbemind’ mag wat mij betreft herzien worden, zoveel heeft de testweek met deze auto wel bewezen. Hoeveel onschuldigen nog bij de fysio lopen om hun nek weer recht te krijgen is onbekend, zeker is dat de coupé van Infiniti het volk niet onbetuigd laat...

  Lees meer
  Tags: infiniti q60
 2. Infiniti Q30: maakt exclusief bereikbaar

  Review Infiniti Q30 1.5d Premium Tech

  Autotest 6 november 2015 Tekst: David Joost Kamermans

  “Wat rijdt daar voor auto?!” Ik zie het voorbijgangers en medeweggebruikers denken als ik rondom Lissabon de eerste kilometers maak in de kersverse Infiniti Q30. Geen wonder, Infiniti is in Europa een nog tamelijk onbekend automerk. De nieuwe Q30 moet daar verandering in brengen en maakt het exclusieve Infiniti bereikbaarder dan ooit. Wat heeft deze eigenzinnige compacte cross-over uit Japan te bieden?

  Lees meer
 3. Dubbeltest Infiniti Q50 en BMW 3 Serie

  De uitdaging aangaan

  Autotest 23 juli 2014 Tekst: David Joost Kamermans

  Met de nieuwe Q50 betreedt Infiniti een bijzonder lastig segment waar de ‘Duitse drie’ de dienst uitmaken. De Nederlandse importeur heeft zijn uiterste best gedaan om de dieselvariant van de Q50 in de 20 procent bijtellingcategorie te krijgen, maar dat is helaas niet gelukt. Daarom voerde het merk in Nederland een spectaculaire prijsverlaging door om toch een concurrerend alternatief voor de BMW 3 Serie aan te kunnen bieden.

  Lees meer
 4. Infiniti Q50: Mission Impossible

  Review Infiniti Q50S Hybrid

  Autotest 17 januari 2014 Tekst: Bob Kroese

  Je kijkt verbaasd achterom. Wat reed er zojuist voorbij? Een auto met ‘smoel’, maar wat is het? Een stoere neus, een gewelfde zijkant en een ietwat ‘Japans’ kontje. Te opzichtig voor een Toyota, te Japans voor een BMW, te fancy voor een Audi en te mooi voor een Lexus. Het is een Infiniti. Een Q50 om precies te zijn.

  Lees meer
  Tags: infiniti q50 hybride
 5. Infiniti FX30d S Premium

  Non-conformist

  Autotest 20 september 2012 Tekst: Jan Westerhof

  Je hebt mensen die zich niet willen conformeren, die het vermogen hebben zich te onderscheiden. Voor hen is een Duitse SUV niet bijzonder genoeg. Zij willen iets écht unieks en zochten via grijze import hun weg naar Infiniti’s stoere FX.

  Lees meer
  Tags: infiniti fx
 6. Infiniti M37 S Premium

  Gevaarlijke nieuwkomer

  Autotest 13 november 2010 Tekst: David Joost Kamermans

  Het vierde model van Infiniti in Europa is een feit. De nieuwe M37 heeft de lastige opgave om potentiële klanten uit hun BMW 5 Serie of Mercedes E-klasse te lokken. De M sedan gooit een scherpe prijs, indrukwekkende prestaties en weelderige luxe in de strijd. Is dit de zoveelste poging uit Japan om een luxesedan te vermarkten in een segment dat door Duitse merken wordt gedomineerd of is de M37 werkelijk een gevaarlijke nieuwkomer?

  Lees meer
  Tags: infiniti m infiniti infiniti m