Mijn Autokopen.nl

4 SsangYong autotests en reviews gevonden

 1. SsangYong Rexton: als beste op de markt

  Review SsangYong Rexton Y400 e-XDi220

  Autotest 21 maart 2018 Tekst: Elco van der Meer

  SsangYong kreeg in Nederland voet aan de grond met degelijke, sterke en relatief voordelige terreinwagens als de Korando en Musso. In 2001 was de beurt aan de Rexton, die nu aan zijn tweede generatie toe is. Is het nog steeds de voordeligste keus voor de ondernemer die behoefte heeft aan een robuuste, krachtige auto?

  Lees meer
  Tags: ssangyong rexton
 2. SsangYong Tivoli: eens wat anders

  Review SsangYong Tivoli 1.6i Sapphire 2WD

  Autotest 14 september 2015 Tekst: Jan Westerhof

  Iedereen weet dat compacte SUV’s immens populair zijn. Dat SsangYong sinds kort een graantje meepikt in dit marktsegment is minder bekend. Met de onlangs voorgestelde Tivoli begeeft SsangYong zich op nieuw terrein. À propos terrein, het Zuid-Koreaanse merk staat toch bekend om haar terreinwagens? Het maakt nieuwsgierig om de softroader van dit off-road-merk te testen.

  Lees meer
  Tags: ssangyong tivoli
 3. SsangYong Actyon Sports 4WD Quartz

  Arbeidskracht

  Autotest 2 augustus 2012 Tekst: Jan Westerhof

  Een pick-up testen we niet vaak maar als het gebeurt dan hebben we een hoop plezier. Modderwroeten en bergbeklimmen met een vierwielaangedreven terreinmonster blijft geweldig en weinig auto’s hebben zo’n onverzettelijke uitstraling als een pick-up.

  Lees meer
 4. SsangYong Korando 2.0D Sapphire M/T 4WD

  Comeback

  Autotest 23 april 2011 Tekst: Gregory Weller

  Het Koreaanse merk SsangYong maakt een comeback. Uiteraard met een terreinwagen-achtige, maar nu in een handzamer en populairder formaat dan voorheen. Getekend door een Italiaan en afgestemd op het Europese wegennet. Dat schept verwachtingen; maakt de nieuwe Korando deze waar?

  Lees meer
  Tags: ssangyong korando korando ssangyong