7 Dacia autotests en reviews gevonden

 1. Dacia Logan MCV Stepway: stoer voor ’n stuiver

  Review Dacia Logan MCV Stepway TCe 90

  Autotest 17 september 2017 Tekst:

  Dacia is een budgetmerk, en doet er niets aan om dat imago te veranderen. Goedkoop is het en goedkoop blijft het. De Dacia Logan MCV is daarvan een goed voorbeeld, want voor de prijs van een kleine stadsauto rijd je ook een ruime wagon. Een luxere Stepway-variant lijkt niet helemaal bij het merk te passen...

  Lees meer
  Tags: dacia logan mcv
 2. Dacia Duster: door het stof

  Review Dacia Duster TCe 125 4x2 Prestige

  Autotest 14 februari 2014 Tekst:

  Met een CO2-vriendelijkere turbogeblazen viercilinder die de atmosferische 1.6 vervangt, is de vanafprijs van de Dacia Duster met enkele duizenden euro’s gedaald. Bovendien pakte Dacia de SUV voor deze facelift op meerdere fronten grondig aan.

  Lees meer
  Tags: dacia duster
 3. (Advertorial)

  Jeep Compass Opening Edition

  Private lease een Compass al vanaf 474 euro per maand!

  Op de gelimiteerde Jeep Compass Opening Edition Plus zijn het Uconnect-infotainmentsysteem, een Beats-audiosysteem en lederen stoelen gratis. Nu bij Mobility Group Haaker te bestellen vanaf 37.990 euro.

  Ontdek de Jeep Compass zelf!
 4. Dacia Logan MCV: keurig geworden

  Review Dacia Logan MCV 1.5 dCi 90 Lauréate

  Autotest 5 december 2013 Tekst:

  De opvolger van de Logan MCV is geen auto meer die je het liefst in een donker hoekje parkeert, maar een keurige stationwagon die je zonder schaamte voor de deur neerzet.

  Lees meer
 5. Dacia Dokker: innerlijke kwaliteiten

  Review Dacia Dokker TCe 115 Lauréate

  Autotest 1 augustus 2013 Tekst:

  Woorden als kapsones en poeha komen in het vocabulaire van Dacia niet voor, maar ‘gebruiksgemak’ en ‘lage prijzen’ schrijven de Roemenen met hoofdletters. Ze bouwen no-nonsense auto’s met veel ruimte en beproefde Renault-techniek.

  Lees meer
  Tags: dacia dokker
 6. Dacia Sandero Stepway TCe 90 Lauréate

  Meer dan een prijsvechter

  Autotest 26 februari 2013 Tekst:

  Bij de nieuwe, tweede generatie Sandero en Sandero Stepway draait het niet enkel meer om rationaliteit maar wordt ook op emotie ingespeeld. De Dacia Sandero Stepway doet dat met zijn stoere uiterlijk en verkocht voorheen – ondanks de hogere prijs – goed

  Lees meer
 7. Dacia Lodgy dCi 90 Ambiance

  Lodgystiek

  Autotest 2 oktober 2012 Tekst:

  De Roemenen flikken het ‘m weer. Nadat de Dacia Logan MCV en Duster aansloegen met hun no-nonsense ‘value for money’-concept, komt de Renault-dochter met iets nog opzienbarenders. Zie hier de Dacia Lodgy, een vanaf 15.290 euro leverbare MPV met vijf of zeven zitplaatsen en gevoelsmatig onbegrensde ruimte.

  Lees meer
  Tags: dacia lodgy
 8. Dacia Duster 1.6 16v 4x2 Ambiance

  Goedkope stoerdoenerij

  Autotest 9 juli 2010 Tekst:

  Zwarte bumpers, stalen wielen zonder wieldoppen en kieren tussen de carrosseriedelen waar je duim met gemak in verdwijnt. Twintig jaar geleden keek niemand hiervan op maar anno 2010 is er een hoop veranderd, zou je denken. Nu is er de Dacia Duster.

  Lees meer
  Tags: dacia duster dacia duster