Mijn Autokopen.nl

5 Mercedes-Benz A-Klasse autotests en reviews gevonden

 1. Mercedes-Benz A 250: GTI in schaapskleren

  Review Mercedes-Benz A-Klasse A 250 7G-DCT

  Autotest 18 januari 2019 Tekst: Elco van der Meer

  De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse maakte tijdens de persintroductie in Kroatië veel indruk. Het is een compacte auto die je het gevoel van een echte, grote Benz geeft. Om dicht op het nieuws te blijven reed ik daar met de gloednieuwe 1,3-liter turbomotor met 163 pk. Een aangenaam motorblok, maar een échte Mercedes kan veel meer vermogen aan. Daarom rijd ik in Nederland een A 250 met 224 pk, die mij op andere vlakken verrast.

  Lees meer
 2. Mercedes-Benz A-Klasse: presteren naar de naam

  Review Mercedes-Benz A 200 7G-DCT AMG Line

  Autotest 4 mei 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Grappen over de Mercedes-Benz A-Klasse durven we allang niet meer te maken door het succes van het vorige model. Amper 6 jaar na de introductie van die A-Klasse vliegt Autokopen.nl naar Kroatië om te rijden met de allernieuwste Baby Benz. De verwachtingen zijn, opnieuw, hooggespannen.

  Lees meer
 3. Mercedes-Benz A 45 AMG: rooie oortjes

  Review Mercedes-Benz A 45 AMG 4MATIC

  Autotest 30 oktober 2013 Tekst: Anton van der Wulp

  De 360 pk die de Mercedes-Benz A 45 AMG op het asfalt loslaat overklast het complete speelveld. Een test met de A 45 AMG zou mij minimaal rooie oortjes moeten bezorgen.

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz a-klasse amg
 4. Mercedes-Benz A 180 CDI BlueEfficiency Ambition

  Alles anders

  Autotest 19 oktober 2012 Tekst: David Joost Kamermans

  De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse kan wel ‘ns het belangrijkste volumemodel van het Stuttgartse merk worden. Hoe hoog is het Mercedes-Benz-gehalte van de nieuwe A-Klasse? Verdient de baby-Benz een plekje tussen de leasetoppers?

  Lees meer
 5. Mercedes-Benz A-Klasse E-CELL

  Stroomversnelling

  Autotest 3 oktober 2011 Tekst: David Joost Kamermans

  Onder het credo ‘Das Beste oder nichts’ is Mercedes haar eigen oplaadbare auto gaan ontwikkelen, daarbij geholpen door… Tesla. Een gelimiteerde oplage van vijfhonderd A-Klasse E-CELL’s is het eerste resultaat van deze samenwerking en daarvan komen maar liefst honderd stuks naar ‘proeftuin’ Nederland.

  Lees meer