Mijn Autokopen.nl

4 Mercedes-Benz C-Klasse autotests en reviews gevonden

 1. Vernieuwde Mercedes-Benz C-Klasse: de façade

  Review Mercedes-Benz C 200 EQ Boost AMG Line

  Autotest 26 juni 2018 Tekst: Bob Kroese

  Zelden was een tussentijdse vernieuwing zo bedriegend als die van de C-Klasse. Aan de buitenkant moet je de veranderingen met een vergrootglas zoeken, maar onderhuids heeft Mercedes-Benz de bezem erdoorheen gehaald. Was dat nodig? Het is maar hoe je het bekijkt. De C-Klasse was al een erg goede auto, maar om voorop te blijven lopen moet je stappen zetten. In de heuvels van het Moezelgebied bekijk ik hoe groot die stappen zijn.

  Lees meer
 2. Mercedes-Benz C 350 e: intelligente insteek

  Review Mercedes-Benz C 350 e Plug-in Hybrid Lease Edition

  Autotest 5 mei 2015 Tekst: Elco van der Meer

  Mercedes-Benz legt zijn belangrijkste model, de C-Klasse, aan de stekker en doet dat direct goed. Zowel de Limousine als de Estate profiteren als plug-in hybride van 7 procent bijtelling, waarmee de auto direct favoriet is bij veel zakelijke rijders.

  Lees meer
 3. Mercedes-Benz C 220 CDI BlueEfficiency Coupé

  Nieuwe troef

  Autotest 27 juli 2011 Tekst: David Joost Kamermans

  Met de facelift van de C-Klasse speelt Mercedes-Benz een nieuwe troefkaart: de C-Klasse Coupé die in een fiscaal verantwoorde variant is te verkrijgen. Dat maakt hem uniek in zijn segment. Op welk vlak heeft hij concurrentie, in het bijzonder van de BMW 3 Serie?

  Lees meer
 4. Mercedes-Benz C 180 CGI Estate Avantgarde

  Aantrekkelijk

  Autotest 22 juni 2011 Tekst: Gregory Weller

  Aan een succesnummer iets wijzigen is een delicate zaak. Toch heeft Mercedes-Benz de C-Klasse voor zijn tweede levensfase flink onder handen genomen. Het bleef niet alleen bij aanpassingen aan het uiterlijk, want ook het interieur, de techniek en de rijeigenschappen zijn gewijzigd. Hoe resulteert dit in de instapuitvoering?

  Lees meer