Mijn Autokopen.nl

4 Kia Picanto autotests en reviews gevonden

 1. Kia Picanto: zelfde recept, verfijndere smaak

  Review Kia Picanto 1.0 CVVT ExecutiveLine

  Autotest 4 april 2017 Tekst: Elco van der Meer

  Bij introductie van de Kia Picanto in 2004 waren de snack-grappen niet van de lucht. Het lachen is de meesten inmiddels wel vergaan, want de Picanto behoort tot de meest bestelde auto’s in Nederland. Kia is inmiddels toe aan de derde generatie, die ik aan de tand voel in zonnig Barcelona.

  Lees meer
  Tags: kia picanto
 2. Dubbeltest Hyundai i10 en Kia Picanto

  Koreaanse broedertwist

  Autotest 17 november 2013 Tekst: David Joost Kamermans

  Hyundai wil met de nieuwe i10 hogerop en positioneert zijn kleintje bovenin het A-segment. Zowel qua formaat als vanafprijs overklast de i10 zijn concurrenten. Het ‘veel voor weinig’-concept van de vorige generatie is blijkbaar losgelaten, maar nog onverminderd van toepassing op zijn concerngenoot: de Kia Picanto.

  Lees meer
 3. Kia Picanto en Volkswagen Up!

  Klein maar fijn

  Autotest 2 mei 2012 Tekst: Anton van der Wulp

  Als ik zeg dat auto’s uit het A-segment de laatste jaren flink in populariteit zijn gestegen, vertel ik niets nieuws. De kleinste modellen zorgen voor steeds grotere verkoopaantallen. Autofabrikanten investeren veel aandacht en tijd om hun kleinste model te profileren. Waarschijnlijk heeft Volkswagen met weemoed teruggekeken naar het succes van de Lupo.

  Lees meer
 4. Kia Picanto 1.0 CVVT

  Nu nog lekkerder

  Autotest 6 juni 2011 Tekst: Bob Kroese

  De nieuwe Picanto. De verwachtingen zijn hoog, het ontwerp is fris, de techniek is modern en de CO2-uitstoot is laag genoeg om de Picanto te laten profiteren van gunstige belastingregels. Tel daarbij op dat het imago van Kia de afgelopen jaren sterk is verbeterd en niets lijkt de auto in de weg te staan om opnieuw succes te behalen.

  Lees meer