609 autotests gevonden

 1. Mazda CX-5: de uitstraling van succes

  Review Mazda CX-5 2.2 Skyactiv-D Skylease GT

  Autotest 21 juni 2017 Tekst:

  De tijd gaat snel bij Mazda. Amper 5 jaar na de introductie van de vorige CX-5 staat er alweer een nieuwe klaar. Hoewel de ‘oude’ er nog steeds fris uitziet, zagen ze bij Mazda juist op dat gebied ruimte voor verbetering. Op foto’s lijken de verschillen tussen de twee generaties misschien niet zo groot, maar als de auto voor je staat dan zie je meteen het verschil.

  Lees meer
  Tags: mazda cx-5
 2. Jeep Compass: de goede kant op

  Review Jeep Compass 2.0 MultiJet 4x4 Limited

  Autotest 13 juni 2017 Tekst:

  Jeep is een merk van avontuur, nieuwe wegen ontdekken en stoere mannen met baarden. Maar Jeep weet ook dat een groot deel van zijn klanten nooit buiten de gebaande paden komt. Voor die mensen is er de nieuwe Compass. De stoere mannen met baarden worden echter niet vergeten, want de Compass blijft tegelijkertijd trouw aan zijn roots.

  Lees meer
  Tags: jeep compass
 3. Mercedes-Benz E-Klasse Coupé: een voor de dromers

  Review Mercedes-Benz E 200 Coupé

  Autotest 5 juni 2017 Tekst:

  Je hebt mensen die zich laten leiden door ratio en mensen die hun dromen achtervolgen. Voor de eerste groep heeft Mercedes-Benz de E-Klasse Sedan en Estate, voor de tweede groep zijn er nu de Coupé en Cabrio. Dreamcars, zoals het merk ze noemt...

  Lees meer
 4. Honda Civic: een meter vooruitgang

  Review Honda Civic 1.5 i-VTEC Prestige Auto

  Autotest 30 mei 2017 Tekst:

  De nieuwe Honda Civic is een jubilaris. Het is de tiende generatie van een model dat in de jaren ’70 voor het eerst werd uitgebracht. Er is sindsdien veel gebeurd, de Civic heeft vele gedaantes, aandrijvingen en designs gehad. Maar één ding stond altijd centraal: rijdynamiek. Blijft Honda trouw aan die basiswaarde, nu de Civic groter is dan ooit?

  Lees meer
  Tags: honda civic
 5. Skoda Superb Combi: Grote namen of grote daden?

  Review Skoda Octavia Combi Sportline Business 2.0 TDI 190 pk DSG-6

  Autotest 23 mei 2017 Tekst:

  Stel, je hebt een riant (lease)budget te besteden en kunt kiezen voor een vlotte auto met veel luxe opties. Een groter model rijden kan ook, maar dan moet je op het gebied van luxe en vermogen een stapje terug doen. De Skoda Superb Combi is zowel groot, krachtig als erg luxe uitgerust – maar toch relatief voordelig...

  Lees meer
  Tags: skoda superb
 6. Audi Q5: lucht en ruimte

  Review Audi Q5 2.0 TFSI Quattro

  Autotest 16 mei 2017 Tekst:

  Vergis je niet, de gloednieuwe Audi Q5 in deze rijtest is pas de tweede generatie. Audi schenkt zijn modellen traditioneel een lang leven, waardoor de eerste Q5 het liefst 9 jaar heeft volgehouden. Op deze manier geeft de fabrikant zichzelf de kans om een nieuw model met sprongen te verbeteren, in plaats van met stapjes...

  Lees meer
  Tags: audi q5
 7. Mazda MX-5 RF: twee zielen, één gedachte

  Review Mazda MX-5 RF 2.0 6AT

  Autotest 9 mei 2017 Tekst:

  Al sinds de introductie van Mazda’s eerste MX-5, in 1989, kijken liefhebbers uit naar een gesloten versie. Nu, 28 jaar later, is er een MX-5 met onvervalste coupélijn. Toch kunnen de ingenieurs bij Mazda het originele concept maar moeilijk loslaten. De Coupé krijgt dus een stalen klapdak mee en is dus feitelijk en targa. Wat het ook is, het resultaat ziet er in ieder geval gaaf uit en smeekt om een uitgebreide rijtest.

  Lees meer
  Tags: mazda mx-5 rf
 8. Audi S5 Sportback: mooie dag

  Review Audi S5 Sportback

  Autotest 5 mei 2017 Tekst:

  Het is een mooie dag. De zon schijnt, de geur van de lente hangt in de lucht en de bomen staan in bloei. Een zacht voorjaarsbriesje laat het helmgras dansen en in de verte hoor ik meeuwen kolderen. In mijn hand heb ik de sleutel van de Audi S5 Sportback.

  Lees meer
  Tags: audi s5 sportback
 9. Suzuki Swift: hitmachine

  Review Suzuki Swift 1.2 SHVS Stijl

  Autotest 1 mei 2017 Tekst:

  De Suzuki Swift bestaat al sinds de jaren ’80. De Amerikaanse zangeres Taylor, met dezelfde achternaam, was toen nog niet eens geboren. In beide gevallen kleeft de naam Swift op een succesformule die volle zalen trekt. De nieuwste Suzuki Swift moet met ’n fris nieuw uiterlijk, een bijzonder laag gewicht en nieuwe motoren het succes prolongeren. Zal de Swift opnieuw een hit zijn? Deze test wijst het uit.

  Lees meer
  Tags: suzuki swift
 10. BMW 5 Serie: onbereikbaar gevoel

  Review BMW 530d High Executive

  Autotest 25 april 2017 Tekst:

  Je drukt je hoofd tegen de comfortabele hoofdsteun aan. Je hebt een hand op het stuur, maar de auto houdt zichzelf binnen de lijnen. Uit de luidsprekers klinken de gedragen tonen van het nummer Seven Wonders van Fleetwood Mac. Je sluit heel even je ogen en geniet van de rust, het veercomfort en de geur van nieuw leder. Is dit écht een BMW 5 Serie? Of toch een 7 Serie?

  Lees meer
  Tags: bmw 5 serie