634 autotests gevonden

 1. Fiat 500L Cross: de degens gekruist

  Review Fiat 500L Cross 1.4 T-Jet

  Autotest 16 november 2017 Tekst:

  De Fiat 500L heeft een update ondergaan, waarmee zijn design weer in de pas loopt met de ‘gewone’ 500. Ook zijn er enkele namen gewijzigd, want voorheen kenden we de Cross als ‘Trekking’ en de Wagon als ‘Living’. Met frisse bumpers en een aangepast dashboard kruist de 500L de degens voor zijn tweede levensfase. Kom maar op, tijd voor een rijtest.

  Lees meer
  Tags: fiat 500l cross
 2. Hyundai Kona: dit is het nieuwe Hyundai

  Review Hyundai Kona 1.0 T-GDI Premium

  Autotest 9 november 2017 Tekst:

  Welkom bij het nieuwe Hyundai. Met deze zin verwelkomt Hyundai mij tijdens de presentatie van de fonkelnieuwe Kona. Een nieuwe auto presenteren doet het merk wel vaker, maar met zoveel ambitie en belofte moet de nieuwkomer wel echt iets bijzonders zijn. En verrek, op basis van zijn uiterlijk zou deze rebels vormgegeven machine inderdaad het nieuwe Hyundai kunnen vertegenwoordigen. Of dat ook in de praktijk zo is, kan maar op één manier blijken: ik ga ermee rijden!

  Lees meer
  Tags: hyundai kona
 3. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: schakelen, schakelen, schakelen!

  Review Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio automaat

  Autotest 7 november 2017 Tekst:

  De Giulia Quadrifoglio is alles waar Alfa Romeo voor wil staan: bloedsnel, enorm krachtig, aandrijving op de achterwielen en een lust voor het oor en oog. De uitvoering met handbak is al even verkrijgbaar, maar de nieuwe automaatversie is degene die je moet hebben. Waarom? Omdat je in deze auto de he-le dag wilt schakelen.

  Lees meer
  Tags: alfa romeo giulia
 4. Volkswagen Golf Alltrack: de meest geslaagde Golf?

  Review Volkswagen Golf Variant Alltrack 1.8 TSI

  Autotest 2 november 2017 Tekst:

  De Volkswagen Golf is een van de beste auto’s op de markt. Een die eigenlijk overal in uitblinkt, zolang de wegen maar geplaveid zijn. De Golf Alltrack voert het concept nog een stapje verder door, want ook gebaande paden zijn voor deze uitvoering geen vereiste meer. Is het daarmee de beste allrounder en dus de allerbeste Golf? Een rijtest wijst het uit.

  Lees meer
 5. Renault Koleos: op gebaande paden

  Review Renault Koleos dCi 130 Intens

  Autotest 26 oktober 2017 Tekst:

  Komt de naam Koleos je bekend voor? Dat kan goed kloppen, want in het verleden konden we al even aan de naam snuffelen. Nu haalt Renault ‘m uit het vet, scherp geslepen en klaar voor een nieuwe carrière op een nieuwe auto. En hoe, want met z’n uiterlijk steelt de Koleos direct de show. Dat vraagt om een uitgebreide rijtest.

  Lees meer
  Tags: renault koleos
 6. Opel Grandland X: het beloofde land

  Review Opel Grandland X 1.6D Innovation

  Autotest 19 oktober 2017 Tekst:

  De nieuwe Opel Grandland X opereert in een belangrijk segment. Compacte en middelgrote SUV’s schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn niet aan te slepen. Was Opel met de Frontera en Antara nog zijn tijd vooruit, met de Grandland X lijkt de timing helemaal goed. Driemaal is scheepsrecht, zegt men wel. Is de Grandland dan het beloofde land? Een rijtest.

  Lees meer
  Tags: opel grandland x
 7. Toyota Prius Plug-in Hybrid: voor ons land

  Review Toyota Prius Plug-in Hybrid Business Plus

  Autotest 14 oktober 2017 Tekst:

  Lieve minister van Financiën, ze waren u een doorn in het oog, de plug-in hybrides. U beloofde lage bijtelling aan leaserijders, maar ze gaven u er niks voor terug. In plaats van minder, veroorzaakten de zware en onzuinige stekkerhybrides juist méér CO2-uitstoot. De reden: ze worden te weinig opgeladen. De lage bijtelling voor stekkerhybrides heeft u vakkundig de nek om gedraaid. Ik wil u vragen om een uitzondering te maken. Voor de Toyota Prius Plug-in Hybrid.

  Lees meer
  Tags: toyota prius hybride
 8. Hyundai i30 Wagon: ruimte voor complimenten

  Autotest 10 oktober 2017 Tekst:

  De nieuwe Hyundai i30 is ‘Duitser’ dan ooit, dat merkte ik al tijdens het testen van de hatchback. Nu is het de beurt aan de stationwagon, die het degelijke karakter samenvoegt met opvallend sierlijke lijnen. Een goede reden om ook de 140 pk sterke viercilinder te testen, in combinatie met een zeventraps automatische versnellingsbak...

  Lees meer
  Tags: hyundai i30 wagon
 9. Volkswagen Arteon: (n)iets te bewijzen

  Review Volkswagen Arteon 2.0 TDI Business R 7-DSG

  Autotest 3 oktober 2017 Tekst:

  Is het een Passat CC? Is het een Phaeton? Nee, het is de Volkswagen Arteon! Hoewel deze nieuwe grote Volkswagen zijn genen deelt met de Passat, vervangt hij beide voornoemde modellen. Een lange wielbasis en met name een indrukwekkende uitstraling moeten dat bewerkstelligen...

  Lees meer
  Tags: volkswagen arteon
 10. Volvo XC60: het gat gedicht

  Review Volvo XC60 D4 AWD Inscription

  Autotest 28 september 2017 Tekst:

  De Volvo XC60 is één van Nederlands lievelings-SUV’s. De Zweden wisten er de afgelopen jaren meer van aan de man/vrouw te brengen dan de concurrentie deed, maar konden niet ontkennen dat de jaren voor het model begonnen te tellen. Daarom is er nu de tweede generatie XC60, waarmee Volvo een buitengewoon grote stap belooft...

  Lees meer
  Tags: volvo xc60